Contact Dr Suriya

Untuk temujanji di Masjid Tanah, sila whatsapp ke 0162627574

Untuk temjujanji di Bangi, sila whatsapp ke 0105439157

Email Dr Suriya at homeopathyintegrasi@gmail.com

Or,

For medical consultations please make an appointment at:

1. Homeopathy Integrasi @LOHTTC,Block A,  3-8-A, Ostia Bangi Business Avenue, Bandar Baru Bangi 43650.

Tel 0105439157

2. Homeopathy Integrasi , LOHTTC , Masjid Tanah,  Melaka  whatsapp to 0162627574  or , 06 3851055.

 

22 thoughts on “Contact Dr Suriya

    1. Assalamualaikum doc ..sy ader permasalahan..di mn susu bdn sy menjadi warna pink….mcmn bleh jd mcm tu yer doc…muskil sgt sy…adakah susu sy itu memudaratkan pd baby…terima kasih doc…

  1. Assalamualaikum dr,sy nk tnya bkaitan eczema.ank sy berumur 3tnn dn mngidap kronik eczema.sy perasan,klu ank sy happy,eczema dia mcm terkawal.klu sebaliknya,akn teruk.jd,eczema ni mmg ada kaitan dgn emosi ye?dan sy perasan,stiap kali sy mrh dy mnggaru hingga berdarah,dy akn tdur smpai pg tnpa mnggaru.jd,kegatalan tu blh dikawal ke sebenarnya?

    1. Assalam Dr,

      I’m 48 years old, been diagnosed with breast cancer stage 2 in 2016 and last Oct 2019 i have been diagnosed woth eczema. And its getting worse due to heat and dust during this weather conditions.

      I’m not a big eater, been controlling myself from eating red meat before I had my Cancer. And I’m not a fan of sugar. Prefers plain water than other juices unless fresh juice with no sugar.

      I tried to avoid food like puasa Monday Thursday and can eat biscuits and bread 🍞 for few days without rice and lauk pauk.

      Please assist me as its getting worse.

  2. Hi Dr,
    Right now I’m doing treatment for “PSORATIC ARTHISTIC” & “REMSIMA” with specialist. Looking forward to hear any chances to cure with Homeopathy.

    Salam/Regards

  3. Assalamualaikum doc..sy ingin bertanya..mak sy adalah pesakit liver cirrhosis and buah pinggang ad sdkit..bolehkah pesakit ini consume minyak zaitun sebagai supplement tambahan..atau doc ada pandangan makanan yang perlu dielakkan atau perlu diambil bagi pesakit ini..

  4. Salam dr sy ada depression, baru 3 minggu makan ubat escitalopram 10mg, malam susah nak tidur, sedih dan tak bersemangat, ada tak ubat alternatif selain ubat psikiatri

  5. Salam dr, ank lelaki saya umur 3tahun bari dapat eczema, sekatang follow up klinik pakar dermato government hospital, dr diagnosed prurigo nodular eczema. Tahun depan bulan 1 ank sy umur 5tahun.mslh eczema tak hilang lagi.semenjak 4bulan lepas, setiap bulan kena cellulitis di kaki dan setiap bulan jugak dr akan bagi antibiotics. Saya nk mintak pendapat dr suri mslh ank sy dan rawatan yg sesuai.

  6. Assalamualaikum Doktor. Anak saya berumur 10 tahun dan menghidap ekzema dibeberapa bahagian badan. Telah menggunakan lotion steroid berkali2 dan akan baik untuk seketika tetapi akan berulang semula. Adakah ada rawatan homeopathy untuk penyakit ekzema ni? Tq Doc.

  7. Salam Dr, Suami saya mengidap epilepsi sejak 2014, untuk rekod tahun ini sudah 20kali dia kena serangan sawan tersebut. Pada awal diagnose memang suami mengamalkan ubatan hospital tetapi ubat tersebut membuatkan dia tidak boleh bekerja kerana mengantuk, lesu dan sebagainya. Adakah perubatan homopati dapat mengawal masalah serangan epilepsi suami saya ini Dr?

  8. Assalam..anak perempuan sy berumur 6 tahun. Tahun ni dah 3 kali warded sebab jangkitan kuman pada paru2. Ada tak rawatan yang sesuai untuk penyakit anak saya ni.

  9. Assalammualaikum..Dr saya nak tanya…anak saya 2 thn 2 bln..saya nk stop direct bf try bg susu dlm botol puting, straw n cawan pun dia still tak nak minum..so bg jugak direct bf..soalan skrg ni ada masalah ke anak saya stop susu

Leave a Reply to vani Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s